Τρόποι Αποστολής

Αρχικά, θα θέλαμε να γνωρίζετε πως η εταιρεία μας στοχεύει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές υπηρεσίες της αγοράς.

Οι τρόποι αποστολής των προϊόντων είναι οι εξής:

α. Παραλαβή από τα γραφεία μας: ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΓΙΚΗ, Ακτή Μιαούλη 7 – 9,  6ος όροφος. Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά για παραλαβές κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού Δευτέρα με Παρασκευή 10:30 – 19.30, τηρώντας το πρωτόκολλο των αρχών κατά της πανδημίας covid-19.

*Παραλαβή παραγγελίας μέσω e-shop εντός δύο (2) ημερών από την λήψη της.

β. Αποστολή (εντός Ελλάδας) με την εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής σας: Speedex ή ΕΛΤΑ Courier. To κόστος αποστολής είναι στα 4€ (0,8€ για κάθε κιλό από τα 3 κιλά και πάνω).

γ. Δυνατότητα αποστολής των προϊόντων με εταιρεία ταχυμεταφορών δική σας επιλογής, αλλά το κόστος αποστολής δεν επιβαρύνει την εταιρεία μας.

δ. Για αποστολές εκτός Ελλάδας ισχύει ο τιμοκατάλογος των εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε, Speedex ή ΕΛΤΑ Courier ανάλογα με την προτίμησή σας, και ενημερώνεστε με e-mail για το κόστος . Η παραγγελία μπορεί να καταχωρηθεί με όλους τους τρόπους πληρωμής εκτός από την αντικαταβολή.

ε. Για ερωτήσεις και διευκρινήσεις καλέστε στο 6981 902965 καθημερινά 10:30 έως 18:00 (εκτός αργιών) ή με email: info@miameramagiki.gr

Για παραγγελίες άνω των 80€ σας κάνουμε δώρο το κόστος των μεταφορικών!

ΠΑΝΩ

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0