Τρόποι Αποστολής

Η εταιρεία μας στοχεύει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές υπηρεσίες της αγοράς.

Συγκεκριμένα:

Παραλαβή από τα γραφεία μας: ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΓΙΚΗ (ΜΑΛΤΕΣΙΟΣ ΗΛΙΑ ΟΕ), Ακτή Μιαούλη 7 – 9, 18536, Πειραιάς, Ελλάδα (Δωρεάν): 

α. Το κατάστημα είναι ανοιχτό για παραλαβές Δευτέρα με Παρασκευή 10:30 – 17.00. Παραλαβή παραγγελίας εντός δύο (2) ημερών από την λήψη της.

β. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων με εταιρεία ταχυμεταφορών δική σας επιλογής, αλλά το κόστος αποστολής δεν επιβαρύνει την εταιρεία μας.

γ. Για αποστολές εκτός Ελλάδας ισχύει ο τιμοκατάλογος της εταιρείας Speedex, με την οποία συνεργαζόμαστε. Η παραγγελία μπορεί να καταχωρηθεί με όλους τους τρόπους πληρωμής εκτός από την αντικαταβολή.

δ. Για ερωτήσεις και διευκρινήσεις καλεέστε την εξυπηρέτηση πελατών 6981 902965 καθημερινά 10:30 έως 18:00 εκτός αργιών ή με email: info@miameramagiki.gr

Αποστολή (εντός Ελλάδας) με την εταιρεία Speedex και κόστος από 3€ (0,8€ για κάθε κιλό από τα 3 κιλά και πάνω).

Για παραγγελίες άνω των 70€ σας κάνουμε δώρο το κόστος των μεταφορικών!

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Κατά την επιλογή τρόπου πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να σταλεί μέσω email το αποδεικτικό κατάθεσης της τράπεζας. Στην αιτιολογία θα πρέπει να συμπεριληφθεί ο αριθμός της παραγγελίας σας, καθώς και το ονοματεπώνυμο σας.

Η κατάθεση και η αποστολή του αποδεικτικού πρέπει να γίνουν εντός (02) δυο εργάσιμων ημερών στο email: info@miameramagiki.gr ώστε να ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας σας. Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία ακυρώνεται άμεσα.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων διαφέρει ανά περιοχή ή λόγω συγκεκριμένων ειδικών συνθηκών (π.χ. πανδημία κορωνοϊού). Συνηθισμένος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

ΠΑΝΩ

Search miameramagiki.gr

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ (0)