Γιατί οργανικό;

Επιλέγοντας να αγοράσετε οργανικά ενδύματα, επιλέγετε ουσιαστικά να αλλάξετε το μέλλον σας, την υγεία των παιδιών σας και τη μελλοντική υγεία του πλανήτη μας. Παράλληλα, δείχνετε την υποστήριξή σας στην προσπάθεια μικρών εταιρειών να διαφοροποιηθούν και να αλλάξουν τον κόσμο.

Ακόμη και όταν δεν αγοράζετε ένα προϊόν 100% οργανικό, αναζητήστε πιστοποίηση ότι δεν περιέχει επικίνδυνα χημικά.

Είμαστε μία κοινωνικά υπεύθυνη μάρκα. Οι εταιρείες με τις οποίες επιλέξαμε να συνεργαστούμε δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία… Σέβονται απόλυτα το περιβάλλον και δημιουργούν προϊόντα μόνο από οργανικές πρώτες ύλες, προσφέρουν δουλειά και χαρίζουν ίσες επαγγελματικές ευκαιρίες σε άτομα με ειδικές ανάγκες, αμείβουν δίκαια τους εργαζόμενους εξασφαλίζοντάς τους ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, αλλά και πράττουν φιλανθρωπικό έργο δημιουργώντας σχολεία σε αφρικανικές χώρες, χρηματοδοτώντας και την εκπαίδευση των παιδιών σε αυτά.

Γιατί αυτό το νόημα έχει ο κόσμος μας. Να φερόμαστε με ευγένεια σε ό,τι τον περιβάλλει. Κι όταν όλα θα υπακούσουν στο «πάντα εν σοφία εποίησε», τότε πραγματικά θα έχει ξημερώσει Μία Μέρα Μαγική.

ΠΑΝΩ

Search miameramagiki.gr

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ (0)